SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

PROGRAM DE SPECIALIZARE MANAGER DE PROIECT

Programul de 6 zile de instruire, te sprijina sa accesezi o noua specializare, cea de Manager proiect.


1.   Doresti sa atragi noi finantari pentru afacerea pe care o conduci?
2.   Vrei sa accesezi fonduri nerambursabile pentru ati deschide propria afacere?
3.   Iti doresti sa identifici programul de finantare perfect pentru afacerea ta?
4.   Vrei sa scrii si sa implementezi proiecte de succes?
5.   Iti doresti sa te alaturi echipei de TOP a managerilor de proiect?


Atunci inseamna ca esti persoana cea mai potrivita pentru a ocupa unul din cele 14 locuri disponibile/serie din cadrul programului de formare dedicate specializarii ca Manager proiect.

De ce sa alegi cursul de Manager de proiect?

 1. Pentru ca prin dezvoltarea abilitatilor de planificare, festionare, organizare, monitorizare si control a resurselor alocate in cadrul unui proiect, vei putea aduce o schimbare pozitiva sectorului tau de activitate.
 2. Pentru ca prin dezvoltarea abilitatilor de scriere a unei cereri de finantare, implementare si management a proiectelor, vei putea atrage si administra eficient fondurile structurale sau orice alt tip de fond nerambursabil.
 3. Pentru ca in acest moment ai posibilitatea de a atrage fonduri nerambursabile prin diferite programe nationale sau europene.
 4. Pentru ca programul de formare este acreditat de autoritatile nationale, respectiv, A.N.C. - Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. In plus, prin aplicarea apostilei, certificatul este recunoscut la nivel european.

Prin parcurgerea programului iti garantam ca...

 1. Vei dobandi un set de competente si abilitati specifice ocupatiei de Manager de proiect.
 2. Vei lucra cu o echipa de formatori cu experienta de peste 15 ani si cu rezultate remarcabile in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila.
 3. Vei reusi pe parcursul celor 6 zile de curs sa completezi o aplicatie pentru atragerea de fonduri (justificare, context, scop si obiective, activitati, graficul activitatilor, resurse necesare, rezultate preconizate, managementul proiectului, metode de monitorizare si control, grup tinta si beneficiari, buget).

Vrei sa sa te alaturi echipei de top a managerilor de proiect? Iata ce trebuie sa faci:

1.sa consulti calendarul programului de perfectionare pentru a alege perioada cea mai oportuna pentru tine

Programului de specializare iti pune la dispozitie 14 locuri/serie.

Serie de
formare
Perioada
de curs
Nr. de locuri
disponibile
Seria 1

24-26 noiembrie 2017, modulul 1

Perioada de desfsurare a modulului 2 urmeaza sa fie anuntata.

6 din 142.sa trimiti dosarul tau de inscriere (formular de inscriere si documente suport) la adresa de e-mail: laviniamoldovan89@gmail.com.

Dosarul de inscriere trebuie sa includa urmatoarele documente:

 • formularul de inscriere, completat in intregime, printat si semnat Descarca aici
 • copia dupa cartea de identitate
 • copie dupa ultima diploma de studiu
 • copie dupa certificatul de nastere
 • copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul)

Care este investitia personala?

 • 6 zile (2 weekend-uri)
 • taxa integrala a cursului.

Locatie: Scoala Nationala a Femeilor Manager Adela Dinu (str. 1 Decembrie, nr. 69) Timisoara.


Despre traineri

Vasile MOLDOVAN

Executive Director APFR Timișoara

General Manager Școala Națională a Femeilor Manager

Owner SC DKM Training SRL

Cu o experiență de peste 15 ani în management și antreprenoriat; în scrierea, implementarea și coordonarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă atât la nivel național cât și European, Vasile Moldovan este unul dintre cei mai cunoscuți traineri din România în managementul proiectelor, accesarea fondurilor structurale si de coeziune, managementul comunicării, dezvoltare personală, managementul resurselor umane, managementul organizațional sau leadership. A susținut cursuri pentru mii de jurnaliști, antreprenori și manageri din întreaga țară. Este co-autor al standardului ocupațional pentru ocupația de Manager cu care au fost certificate până în prezent mai mult de 1500 de femei din toată țara în cadrul Școlii Naționale a Femeilor Manager, dintre care, peste 900 au avansat în carieră pe poziții de conducere.

Tina CIURSĂ

Manager de proiect

Psihoterapeut de formare sistematică

Formator de Elită APFR Timișoara


În ultimii 9 ani a lucrat la dezvoltarea programului de formare în domeniul managementului de proiect prin scrierea, implementarea și coordonarea proiectelor de finanțare nerambursabilă în peste 15 țări Europene și alte state din Africa și Asia. A susținut peste 1000 ore de formare profesională pentru adulți, a dezvoltat metodologii de învățare experiențială, de validare și recunoaștere a competențelor obținute prin activități informale, a lucrat ca formator și manager de proiect în peste 10 programe finanțate de UE, a publicat 3 cărți în domeniul formării adulților și a managementului de proiect și a contribuit la dezvoltarea celui mai amplu program de dezvoltare personală și profesională în managementul și antreprenoriatul feminin din Europa, programul Școala Națională a Femeilor Manager.

Pentru mai multe detalii privind inscrierea la programul de specializare ne puteti contacta la adresa laviniamoldovan89@gmail.com sau la numarul de telefon (fix) 0356 108 800, (mobil) 0740 217 604.


Persoana de contact Lavinia Moldovan, coordonator campanie.