SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Consolideaza-ti relatia familiala

Te invitam la un program de invatare informala, indoor si outdoor, axat pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare a persoanelor, indiferent de varsta. Persoanele care iubesc invatarea si idea de a explora idei noi si locuri noi pot avea parte de experiente inedite care vor contribui la cresterea calitatii vietii lor, atat profesionala cat si familiala. Un program distractiv pentru intreaga familie, avantajul acestuia fiind ca permite si implicarea partenerului si a copiilor! Venim cu activitati care vor stimula mintea fiecarei persoane, indiferent de varsta si care vor contribui la dezvoltarea personala a fiecaruia. Totul in cel mai antrenant si distractiv mod.

De ce un program de dezvoltare personala pentru familii?

Pentru ca familia este locul in care se formeaza primele interactiuni, un anumit mod de relationare si comunicare, precum si capacitatea noastra de adaptare si motivatia de a intra in diferite relatii in plan social. De asemenea, modul in care facem fata la situatiile din viata de zi cu zi este in interdependenta cu contextul familial si relational al fiecaruia. Modul de comunicare si relationare invatat se rasfrange asupra relatiilor profesionale ale unei persoane, asupra stilului de management si a modului de a incheia afaceri in general, asupra performantei la scoala a copiilor si adolescentilor si nu in ultimul rand a satisfactiei in cuplu a partenerilor.

Cine poate beneficia de acest program?

Familiile motivate sa inteleaga modul in care stilul de relationare si comunicare invatat se reflecta asupra vietii profesionale si personale actuale, familiile care se confrunta cu anumite blocaje pe care doresc sa le depaseasca, familiilor cu copii de orice varsta.

Ce include programul?

Etapa premergatoare (1-4 intalniri)

Persoanele inscrise se vor intalni online sau direct cu un expert pus la dispozitie de SNFM. Impreuna se vor pregati pentru parcurgerea programului de consolidare a relatiilor familiale. Prin intermediul acestor intalniri vor putea identifica si negocia propriile asteptari si vor dezvolta o strategie de lucru.

Programul de dezvoltare personala (3 zile: 18, 19 si 20 noiembrie 2016)

Toate familiile vor fi ghidate de catre un expert pus la dispozitie de SNFM, astfel isi vor putea rezolva situatiile dificile cu care se confrunta, intelege si regla relatiile si emotiile din interiorul familiei, dar si cele cu exteriorul.

Follow-up

Familiile participante la program pot participa la 1, 2 sau 3 intalniri in vederea evaluarii rezultatelor interventiei si a consolidarii acestora.

Activitati planificate:

 • Terapie de familie, individuala si de grup
 • Sesiuni de dezvoltare personala
 • Workshop-uri pentru parinti
 • Workshop-uri pentru copii
 • Sesiuni de socializare 
 • Schimb de familii
 • Zile tematice (ziua parintilor, ziua copiilor, ziua emotiilor)
 • Activitati tematice: concursuri, intreceri, cautare de comori, dezbateri etc.
 • Jurnalul zilei: fotografii, filmari, idei, intamplari

Beneficiile familiei:

 • Ameliorarea relatiilor dintre parinti si copii
 • Ameliorarea relatiilor dintre parteneri
 • Noi experiente pentru consolidarea legaturilor familiale
 • Dezvoltarea abilitatilor parentale
 • Asumarea de catre copii a rolurilor si sarcinilor specifice varstei
 • Construirea unei strategii clare pe care o pot urma atunci cand se confrunta cu situatiile dificile

Care este costul programului?

Incepand cu 650 lei/persoana poti avea parte de beneficiile programului de consolidare a relatiilor familiale.

Locatie (la alegere):

Valiug (jud. Caras-Severin), Minis (jud. Arad) sau Timisoara.

Cum te poti inscrie?

Solicita formularul de inscriere la adresa de email: laviniamoldovan89@gmail.com sau la numarul de telefon (fix) 0356 108 800, (mobil) 0740 217 604.