SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Singur(a) - cu punct sau semnul intrebarii?

Aventura, experiente, prieteni noi, cunoastere, terapia fericirii, amintiri unice... Acestea sunt doar o parte din cuvintele care caracterizeza perfect programul de dezvoltare personala ideal pentru persoanele cu spirit liber, de care poti beneficia si TU daca esti dispus(a) sa investesti in tine si in evolutia ta personala. Noi venim cu activitati antrenante, exercitii inedite si perofesionisti prin care garantam calitatea alegerii facute. 

Incursiune in viata ta: descopera-te!

Ce presupune un astfel de program?

Invatare informala indoor si outdoor, axata pe: dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare, pe cunoasterea de sine si cresterea stimei de sine, experiente de viata alaturi de persoane noi, interactiunea cu propriile emotii si sansa de a inoda noi relatii de prietenie.

De ce un astfel de program?

Pentru ca fiecare dintre noi facem parte din sisteme relationare, fie ca vorbim de mediul familial, profesional, cercul de prieteni sau partenerul de viata, ne aflam in relatii de interdependenta unii fata de altii, iar dezvoltarea noastra ca persoana este influentata de relatiile noastre cu cei din jur.

Cine poate beneficia?

Toate persoanele singure, persoanele care se confrunta in viata de zi cu zi cu anumite blocaje de comunicare (si nu numai) pe care doresc sa le depaseasca sau persoanele care doresc sa experimenteze evenimente noi alaturi de persoane de sex opus.

Ce include programul?

Etapa premergatoare (1-4 intalniri)

Persoanele inscrise se vor intalni online sau direct cu un expert pus la dispozitie de Scoala Nationala a Femeilor Manager. Impreuna acestia se vor pregati pentru participarea la prgramul de dezvoltare, astfel vor putea identifica si negocia propriile asteptari si vor putea constitui o strategie primara de lucru. Intalnirile vor avea loc inainte de data inceperii programului de formare.

Programul de formare (3 zile: 18, 19 si 20 noiembrie 2016)

Participantii vor fi ghidati pe parcursul programului de catre un expert din partea Scolii Nationale a Femeilor Manager, care va fi responsabil de toate actiunile in care vor fi implicati. Participantii isi vor putea rezolva problemele specifice cu care se confrunta, diminua sentimentul de singuratate, vor putea dezvolta abilitatile de comunicare si relationare si isi vor antrena competentele sociale.

Follow-up 

Persoanele participante pot beneficia de 1, 2 sau 3 intalniri cu un expert pus la dispozitie de Scoala Nationala a Femeilor Manager in vederea evaluarii rezultatelor interventiei si a consolidarii acestora.

Activitati incluse:

 • Terapie individuala
 • Terapie de grup
 • Sesiuni de dezvoltare personala
 • Workshop-uri de educatie sexuala si intimitate
 • Sesiuni de socializare/de antrenare a competentelor sociale 
 • Activitati specifice de relationare
 • Concursuri
 • Intreceri
 • Jurnalul zilei (idei, declaratii, intamplari, fotografii, filmari).

Beneficii/abilitati/achizitii:

 • Cresterea gradului de adaptare la provocarile cotidiene
 • Noi experiente pentru consolidarea legaturilor interumane
 • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si antrenamentul competentelor sociale
 • Cresterea stimei de sine
 • Constientizarea influentei modulelor transmise transgenerational
 • Vei intelege cum functioneaza emotiile
 • Construirea unei strategii functionale pentru lucrul cu frica de intimitate si frica de respingere

Care este costul programului?

Incepand cu 650 lei/persoana, poti avea parte de beneficiile aduse de programul de dezvoltare personala pentru tineri.

Locatie la alegere:

Valiug (jud. Caras-Severin), Minis (jud. Arad) sau Timisoara.

Cum te poti inscrie?

Solicita formularul de inscriere la adresa de email: laviniamoldovan89@gmail.com sau la numarul de telefon (fix) 0356 108 800, (mobil) 0740 217 604.