SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Contact

Asociația pentru Promovarea Femeii din România
Centrul de Excelență în Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial

Adresa: Str. 1 Decembrie, nr. 69, Timișoara, jud. Timiș

Persoana de contact: Paula Ternauciuc, Asistent proiect

0356 108 800

INIDCATII DE ORIENTARE

Masina Din directia Arad
  • E 671
Din directia Lugoj
  • E 70 si DN 6
Din directia Resita
  • E 70 si DN 6
TrenDin Gara de Nord
  • In partea dreapta a garii este statia de tramvai 8 care opreste la 1 minut de Scoala Nationala a Femeilor Manager. De la Gara de Nord puteti merge 8 statii pana la statia Sala Olimpia. Scoala Nationala a Femeilor Manager este pe partea stanga, chiar inainte de a opri tramvaiul in statie.
Din Gara de Est
  • In fata garii este statia de tramvai 1. De la Gara de Est puteti merge doua statii cu tramvaiul 1 pana la statia P-ta Badea Cartan. Din statia P-ta Badea Cartan se merge la troilebuzul 11. Puteti merge 2 statii cu troilebuzul 11 pana in statia Piata Timisoara 700. In statia Piata Timisoara 700 puteti merge 6 statii cu tramvaiul 6 pana la statia Sala Olimpia. Scoala Nationala a Femeilor Manager este pe partea stanga, chiar inainte de a opri tramvaiul in statie.
Avion Varianta 1
  • La iesirea din aeroport este statia de Expres 4. Puteti merge 7 statii pana la statia P-ta Badea Cartan. Din statia P-ta Badea Cartan se merge la troilebuzul 11. Puteti merge 2 statii cu troilebuzul 11 pana in statia Piata Timisoara 700. In statia Piata Timisoara 700 puteti merge 6 statii cu tramvaiul 6 pana la statia Sala Olimpia. Scoala Nationala a Femeilor Manager este pe partea stanga, chiar inainte de a opri tramvaiul in statie.
Varianta 2
  • La iesirea din aeroport este statia de Expres 4. Puteti merge 6 statii pana la statia General Virgil Economu. Din statia General Virgil Economu se merge 4 statii cu tramvaiul 2 pana la statia Piata Traian. Din statia Piata Traian se va tramvaiul 5 pentru 4 statii si se ajunge la statia Sala Olimpia. Scoala Nationala a Femeilor Manager este pe partea stanga, chiar inainte de a opri tramvaiul in statie.
Taxi

Pentru deplasarea cu taxi puteti accesa lista firmelor disponibile in Timisoara.