SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Evenimente 2016:

Școala de vară SNFM

DATA:  07 August 2016, 09.00

LOCATIE:

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0740 217 604

Cum arată planul tău ideal pentru această vară? Cel mai așteptat anotimp al anului a sosit. Vrei să afli cum poți transforma cu adevărat o vară obișnuită în una memorabilă? Pentru că socializarea, competițiile și jurnalele se potrivesc de minune cu vara, iar noi plusăm de fiecare dată cu experiențe inedite în programele dezvoltate și mai mult decât atât, cu experiența în a-i face pe ceilalți să se redescopere, să își urmeze cu entuziasm și curaj visurile, lansăm Școala de vară SNFM pentru cupluri și familii.


Detalii »

Evenimente 2016:

Ceaiul de la ora 17.00 la SNFM

DATA:  16 June 2016, 17.00

LOCATIE:

Scoala Nationala a Femeilor Manager

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0740 217 604

SNFM lansează o nouă provocare în mediul managerial și de business – Ceaiul de la ora 17.00 la SNFM! Ești manager sau antreprenor? Noi suntem siguri că îți place să gândești la nivel înalt și mai mult decât atât suntem convinși că ești de acord, când spunem că Managementul și antreprenoriatul nu sunt teorie ci experiență de viață! Inevitabil, orice manager de succes gândește mereu strategii de creștere a businessului. Întâlnește-te cu manageri de succes și explorează cele mai bune idei în dezvoltarea companiei tale! Noi am creat cadrul perfect de discuții la Școala Națională a Femeilor Manager, unde te așteptăm începând din 16 iunie în fiecare joi de la ora 17.00. Locurile sunt limitate. Contactează-ne pentru a-ți rezerva locul. Taxă de participare: 50 RON.


Detalii »

Evenimente 2016:

Campanie 2% Dacă este ceva ce ține de noi, atunci să facem!

DATA:  20 May 2016, 00.00

LOCATIE:

Timisoara

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356108800

Cancerul este o luptă purtată de un număr semnificativ de femei, o luptă pe care o putem purta și noi! Asociația pentru Promovarea Femeii din România continuă să sprijine persoanele care se află în dificultate și au nevoie de suport! Acțiunile care vor putea fi finanțate în acest an prin Campania 2%, sunt dedicate femeilor care luptă pentru viața lor ca urmare a diagnosticării cu diferite forme de cancer, inclusiv leucemie.


Detalii »