SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Campanie 2% Dacă este ceva ce ține de noi, atunci să facem!

DATA:  20 May 2016, 00.00

LOCATIE:

Timisoara

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356108800

Cancerul este o luptă purtată de un număr semnificativ de femei, o luptă pe care o putem purta și noi! Asociația pentru Promovarea Femeii din România continuă să sprijine persoanele care se află în dificultate și au nevoie de suport! Acțiunile care vor putea fi finanțate în acest an prin Campania 2%, sunt dedicate femeilor care luptă pentru viața lor ca urmare a diagnosticării cu diferite forme de cancer, inclusiv leucemie.

Tot mai mult în jurul nostru aflăm că sunt persoane care se confruntă cu această boală... Indiferent de stagiul în care aceasta este identificată sau de tipul bolii - cancer la sân, de col uterin, de sânge - diagnosticul afectează și influențează viața celui bolnav și a celor din jur. Atunci înțelegem că trăim o viață magică, în care ne putem vedea familia, putem să ne îmbrățișăm copiii, să visăm cu ochii deschiși, să ne răzgândim asupra a ceea ce ne dorim, să suferim că nu am reușit ceva ce ne-am propus și să ne bucurăm de ceea ce avem.

Cu toate că medicina a avansat mult în ultimii ani și resurse financiare semnificative sunt direcționate an de an pentru lupta împotriva cancerului, experiența ne-a arătat o realitate cu mult diferită:

  • multe persoane își apără viața fără a putea avea alături pe cineva drag;
  • multe persoane își pierd speranța, învinse de schimbările care intervin în viața lor (întreruperea bruscă a activității profesionale, a contactului direct cu membrii familiei, durere sau propria înfățișare);
  • multe persoane au posibilități reduse de a urma un tratament de calitate;
  • multe persoane simt teamă în fața sistemului care eșuează în a lupta alături de ele;
  • fiecare persoană speră la vindecare și se bucură pentru fiecare clipă ce îi aduce aminte de viața magică!

Revenirea la viața magică este ceea ce ne dorim și noi!

Împreună suntem puternici. Exprimă-ți solidaritatea față de femeile aflate în una din aceste situații și direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația pentru Promovarea Femeii din România.

25 mai 2016 este termenul limită până când aveți posibilitatea să sprijiniți direct lupta pentru viață!

Completați Declarația 230 cu datele dumneavoastră și depuneți-o la Direcția Finanțelor Publice din județul de care aparțineți sau completați pe lângă declarație și împuternicirea atașată pentru a ne permite să depunem în numele vostru declarația.

Cazurile pentru care se va plăti tratamentul, servicii de acompaniere în spital, servicii de suport psihologic pentru persoana bolnavă și aparținători, vor fi comunicate pe site-ul nostru, cu acordul acestora.

”Toți pentru unul și unul pentru toți!”

Descarcă declaraţia D230

Descarcă forumularul de împuternicire pentru depunerea D230

GALERIE FOTO
<< Înapoi