SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Ceaiul de la ora 5+1 la SNFM, ianuarie 2017

DATA:  26 January 2017, 18.00

LOCATIE:

Scoala Nationala a Femeilor Manager Timisoara

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0740217604

Continuăm și în 2017 seria întâlnirilor lunare de business de la SNFM sub egida evenimentului Ceaiul de la ora 5+1 la SNFM. Startul îl dau Sile Moldovan și Ilona Mihăieș, care vă invită la discuții creative într`ale antreprenoriatului. Evenimentul este dedicat antreprenorilor orientați spre strategii noi de creștere a propriului business precum și persoanelor care doresc să își potențeze ideea de afacere și să se lanseze în mediul de business.

 

Dacă ești antreprenor sau intenționezi să devii, noi suntem siguri că îți place să gândești la nivel înalt și mai mult decât atât suntem convinși că ești de acord că, managementul și antreprenoriatul nu sunt teorie ci experiență de viață, iar calitatea vieții noastre depinde de ceea ce facem cu experiența noastră - așa cum spunea Adela Dinu, prima femeie din Europa care a fost premiată la gala Women of Europe Awards pentru contribuția semnificativă adusă în emanciparea a mii de femei din România și Europa. Motiv pentru care te invităm la un eveniment - concept unic - în care să explorezi cele mai bune idei de dezvoltare a afacerii tale, într-un cadru interactiv alături de profesioniști în leadership și antreprenoriat.

Când? Joi, 26 ianuarie de la ora 5+1 (6.00 pm).

Unde? La SNFM - Școala Națională a Femeilor Manager (str. 1 decembrie, nr. 69, Timișoara, Timiș).

Bilet premium acces eveniment: 90 lei, incluzând și discuții individuale despre propriul business sau ideia de afacere.

Bilet acces eveniment general: 50 lei.

Dress code: Business.

Important de știut: locurile sunt limitate, doar 8 locuri/întâlnire.

Înscrieri la telefon(mobil) 0740 217 604 sau e-mail: laviniamoldovan89@gmail.com.

Așteptăm să ne cunoaștem!

GALERIE FOTO
<< Înapoi