SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Conferinta regionala Aparenta vs. Esenta

DATA:  17 September 2015, 21.00

LOCATIE:

Timisoara

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0740 217 604

Îți sunt cunoscute stereotipurile: femeile sunt frumoase dar mai puțin inteligente sau femeile conduc prost? Noi te învățăm să privești dincolo de aparențe și să descoperi soluțiile pentru un business feminin de succes participând la conferinţa regională cu tema Aparență vs. Esență organizată de Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timişoara, joi, 17 septembrie 2015, la Timișoara.

Dupa Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Pitesti si Constanta lansam dezbateri si la Timisoara, bazate pe preconceptii si stereotipuri de gen cu care se confrunta femeile din tara noastra in mediul profesional si de business, prezentam oportunitatile de formare profesionala pe care le aducem femeilor din Romania precum si rezultatele obtinute pana in momentul de fata prin proiectul de excelenta care continua programul de succes Scoala Nationala a Femeilor Manager prin intermediul caruia sprijinim femeia sa obtina un venit cel putin egal cu al barbatului - Centrul de Excelenta in Promovarea Femeii pe pozitii calificate si inalt calificate in Sectorul Comercial, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Sezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, autoritatilor publice locale, mass-media, sectorului comercial din regiunea Vest, reprezentanti ai grupului tinta al proiectului precum si persoane interesate de promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii. Conferinta va avea loc joi, ora 18.00 la Hotel Boavista. 

Participarea este gratuita, iar transportul persoanelor din regiunea Vest este asigurat de catre organizatori.

Va asteptam cu drag!

GALERIE FOTO
<< Înapoi