SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Conferinta regionala Bucuresti

DATA:  31 October 2014, 18.00

LOCATIE:

Bucuresti

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356 108 800

Conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ este organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00, în incinta Hotelului Minerva. Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ. Toate costurile de transport și masă sunt asigurate de către organizatori.

Asociația pentru Promovarea Femeii din România  are deosebita plăcere de a vă invita să participați la conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00,  în incinta Hotelului Minerva 


La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea București-Ilfov, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.


În cadrul conferinței vor fi prezentate oportunitățile oferite femeilor din România pentru accesarea unei poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial prin parcurgerea unui program de inovație și excelență la nivel național care valorifică expertiza și rezultatele dobândite la nivelul programului Școala Națională a Femeilor Manager.


APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu S.C. Profi Rom Food S.R.L. vizează prin implementarea acestui proiect pregătirea profesională pentru un comerț modern, cu proceduri și tehnologii adecvate, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană, răspunzând astfel „Agendei Europa 2020”, care are în vedere o creștere economică inteligentă, durabilă și inclusivă.


Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ.
Pentru avă înscrie completați și trimiteți formularul anexat la adresa office@daltravel.ro, până ziua,data. Dal Travel SRL este furnizorul de servicii de organizare evenimente subcontractat de către beneficiarul proiectului, APFR Timișoara, în cadrul programului.


Pentru orice alte informații despre proiect precum și dacă întâmpinați dificultăți în procesul de înscriere la acest eveniment vă rugăm să ne contactați la telefon 0356 108 800 sau e-mail lavinia.moldovan@snfm.ro, persoană de contact Lavinia Moldovan, coordonator campanie, APFR TIMIȘOARA.


Toate costurile de transport și masă sunt asigurate de către organizatori.
Vizitați website-ul proiectului www.snfm.ro.  

Vă așteptăm cu drag!

 

GALERIE FOTO
<< Înapoi