SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Conferinta regionala pe tema Diplomă=Carieră?

DATA:  05 June 2015, 20.00

LOCATIE:

Pitesti

CONTACT:

Moldovan Lavinia

0356 108 800

Diplomă=Carieră? De câte ori ți-ai pus această întrebare? Ești bine pregătită profesional. Ai locul de muncă și statutul dorit? Noi am luat pulsul acestui subiect de actualitate și venim cu cele mai captivante dezbateri, soluții și oportunități. Asociația pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timișoara te invită vineri, 5 iunie 2015 la o conferință regională de excepție pe această temă.

APFR Timisoara este unul dintre cei mai activi profesioniști din regiunea de vest cu o bogată expertiză în managementul organizațional, formare profesională, evaluarea competențelor, egalitate de șanse, psihoterapie și consiliere psihologică, a introdus în codul ocupațiilor din România o nouă ocupație, cea de manager și a înființat o Școală Națională a Femeilor Manager, iar acum în parteneriat cu una dintre cele mai competitive companii de retail din România, SC PROFI ROM FOOD SRL sprijină evoluția profesională a femeilor pentru a practica un comerț modern la standarde de înaltă calitate europeană.

Speakerii APFR Timișoara vor lansa dezbateri și prezentări pe baza datelor statistice elaborate la cotă europeană privind nivelul ridicat de educație (60%) și rata de angajare scăzută (-12%) a femeilor comparativ cu cea a bărbaților, factorii care te ajută pe piața muncii: meritocrația, oportunismul,  corupția, etc., precum şi beneficiile pe care le aducem femeilor din România mai bine pregătite decât bărbații dar cu venituri mai mici decât aceștia printr-un proiect de excelență care continuă programul de succes Școala Naționala a Femeilor Manager și prin care sprijinim femeia să obțină un venit cel puțin egal cu al bărbatului - Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial.

Conferința va avea loc vineri, 5 iunie 2015, ora 17.30, la Hotel Victoria din Pitești (Str. Egalității, nr. 21).

Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ.

Toate costurile de transport pentru participanții din regiunea Sud sunt asigurate de către organizatori.

Vă așteptăm cu drag!

<< Înapoi