SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Conferinta regionala pe tema Imaginea de sine vs. Imaginea societatii

DATA:  22 May 2015, 20.30

LOCATIE:

Iasi

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356 108 800

Îți dorești să te afirmi în mediul de afaceri? Crezi că imaginea de sine te va ajuta? Dar modul în care te percep ceilalți este important în business? Vino vineri, 22 mai 2015, la conferința regională pe tema „Imaginea de sine vs. Imaginea societății!” unde te așteaptă speakerii APFR Timișoara pentru a lua parte la cele mai captivante dezbateri construite pe marginea acestui subiect.

In cadrul evenimentului organizat de Asociatia pentru Promovarea Femeii din Romania, in calitate de beneficiar al proiectului Centrul de Excelenta in Promovarea Femeii pe pozitii calificate si inalt calificate in Sectorul Comercial, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!, vor avea loc dezbateri si prezentari interactive privind importanta perceptiei de sine si a perceptiei publice in business pentru o femeie. Veti afla daca imaginea femeii manager este similara cu cea a barbatului manager, precum si care sunt beneficiile pe care le aducem femeilor din Romania prin acest proiect de inovatie si excelenta la nivel national.

Conferinta are loc vineri, 22 mai, ora 17.30, la Hotel Moldova (str. Anastasie Panu, nr. 31) din Iasi.

Participarea este GRATUITA, dar necesita inscriere prealabila. Costurile de transport pentru participantii din regiunea Nord-Est sunt asigurate de catre organizatori.

Va asteptam cu drag!

<< Înapoi