SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Conferinta regionala - Sadeste un gand, culege o actiune

DATA:  02 April 2015, 20.00

LOCATIE:

Brasov

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356 108 800

Te-ai gândit să devii antreprenor? Ești pregătită să cunoști avantajele și provocările unui antreprenor de succes? Vino la conferința regională pe tema „Sădește un gând, culege o acțiune!” și îi vei întâlni pe speakerii APFR Timișoara care îți vor aduce cele mai bune argumente pentru a lua această decizie.

În cadrul conferintei vor avea loc dezbateri si prezentari interactive despre mediul antreprenorial romanesc, timpul pe care trebuie sa-l investesti in ideea afacerii tale, importanta pasiunii si a entuziasmului in cresterea propriei afaceri si cum poti deveni un manager ALTFEL, parcurgand un proiect de inovatie la nivel national - Centrul de Excelenta in Promovarea Femeii pe pozitii calificate si inalt calificate in Sectorul Comercial, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeste in oameni!

La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale, ai autoritatilor publice locale, ai mass-media, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea Centru, reprezentanti ai grupului tinta al proiectului, precum si persoane interesate de promovarea egalitatii de sanse pe piata fortei de munca. Conferinta va avea loc joi, 2 aprilie 2015, ora 17.00, la Hotel Cubix din Brasov (Bld. Saturn, nr. 47).

Participarea este GRATUITA, dar necesita inscriere PREALABILA.

GALERIE FOTO
<< Înapoi