SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Eveniment național de Top Networking - EmPower Women Managers

DATA:  24 October 2015, 09.00

LOCATIE:

Timisoara

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0740 217 604

Investeşte timp de calitate cu echipa SNFM! 24-25 octombrie 2015, la Timişoara are loc cel mai important eveniment al anului la Școala Națională a Femeilor Manager, adresat în exclusivitate Dumneavoastră, cursante şi colaboratori SNFM. În fiecare an evenimentul reuneşte sute de participanţi şi cei mai buni experţi care militează pentru managementul şi antreprenoriatul feminin.

Anul acesta vă oferim noi oportunităţi:

  • Veţi accesa prima platformă profesională adresată femeilor manager şi antreprenor din România în cadrul căreia vă puteţi promova gratuit experienţa profesională şi afacerea proprie (dacă este cazul).
  • Veţi participa la exerciţii de networking şi veţi interacţiona cu peste 300 de manageri şi antreprenori din întreaga ţară.
  • Veţi cunoaşte întreaga comunitate a femeilor manager şi antreprenor a Şcolii Naţionale a Femeilor Manager şi 10 femei antreprenor din România promovate de SNFM prin emisiunea Afacerea, gen feminin.
  • Veţi avea posibilitatea de a dezvolta noi parteneriate de afaceri şi de a cunoaşte noi clienţi.
  • Veţi fi inspirată de poveştile de succes ale celor mai importanţi oameni de afaceri invitaţi la eveniment.
  • Veţi primi Cardul de excelenţă ca membru în Reţeaua Naţională a Femeilor Manager.
  • Veţi fi invitata noastră la Seara specială de VIP networking alături de persoane resursă din mediul de afaceri şi de investiţii.

În plus...

...puteţi fi unul dintre speakeri cu o prezentare de 5 minute dacă trimiteţi până în 16 octombrie structura prezentării la adresa de contact: laviniamoldovan89@gmail.com/lavinia.moldovan@snfm.ro.

Care este programul evenimentului?

În fiecare zi (24-25 octombrie) între orele 09.00-17.00 veţi participa la exerciţii şi sesiuni speciale pentru networking, conectare la Reţeaua Naţională a Femeilor Manager/antreprenor şi promovarea profilelor profesionale. În 24 octombrie, începând cu ora 19.00 veţi participa la cina specială de VIP Networking.

Cine sunt vorbitorii?

- Reprezentanţi ai instituţiilor/organizaţiilor care reprezintă interesele comunităţii de afaceri

- Reprezentanţi ai instituţiilor care gestionează fonduri nerambursabile/fonduri de investiţii

- Persoane resursă din mediul de afaceri din România 

- Experţi naţionali pe aspecte de management şi antreprenoriat feminin

- Experţi europeni care sprijină ascensiunea femeilor pe poziţii de top management

Cum vă puteţi înscrie?

Toate costurile de participare la eveniment sunt acoperite prin proiectul Centrul de Excelenţă în Promovarea Femeii pe poziţii calificate şi înalt calificate în Sectorul Comercial, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeşte în oameni!

Veţi beneficia de:

- Transport dus-întors (participantele din ţară)

- Cazare pentru 2 nopţi (participantele din ţară)

- 3 mese pe zi (mic dejun, prânz, cină)

- Cină festivă în data de 24 octombrie 2015.

SNFM este cel mai competitiv furnizor de formare la nivel naţional care oferă cursuri, servicii şi evenimente gratuite pentru femeile din România în vederea susţinerii şi promovării evoluţiei lor profesionale. 

Află mai multe despre oportunităţile gratuite pe care ţi le oferim participând la evenimentul naţional de Top Networking - EmPower Women Managers.

GALERIE FOTO
<< Înapoi