SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM


<< Înapoi

Femeia și calitățile feminine în business

DATA:  27 February 2015, 19.00

LOCATIE:

Cluj-Napoca

CONTACT:

Lavinia Moldovan

0356 108 800

Reprezentanții Asociației pentru Promovarea Femeii din România – APFR Timișoara poposesc la finalul lunii februarie la Cluj-Napoca. Cei mai buni 6 speakeri cu o vastă expertiză în domeniul egalității de șanse, precum și în management și antreprenoriat feminin vor prezenta în cel mai inedit mod calitățile liderului feminin, factorii favorizanți ai femeii antreprenor, aspectele care pot influența negativ o femeie manager, precum și noile oportunități oferite femeilor din România prin accesarea unui program de excelență la nivel național în domeniul managementului și antreprenoriatului feminin în sectorul comercial.

Te așteptăm vineri, 27 februarie 2015, ora 17.00, la Hotel Royal Clasic (str. Liviu Rebreanu, nr. 39) din Cluj-Napoca pentru a lua parte la conferința regională cu tema Femeia în business organizată de APFR Timișoara.

Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ. Toate costurile de transport pentru persoanele din regiunea Nord-Vest sunt asigurate de către organizatori.

<< Înapoi