SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Feedbackul Cursantelor

Despre experiența trăită la programul de perfecționare în management furnizat de APFR Timișoara prin proiectul Centrul de Excelență în Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial:

Cornelia Contor - seria 16-30 august 2015

Andreea Andraș - seria 16-30 august 2015

Camelia Postolache - seria 16-30 august 2015

Elena Ghețu - seria 16-30 august 2015

Eliza Stemate - seria 16-30 august 2015

Mirela Iuca - seria 16-30 august 2015

Participarea mea la cursul de Director de Magazin din cadrul programului Centrul de Excelenta pentru Promovarea Femeii pe pozitii calificate si inalt calificate m-a facut sa cunosc un stil aparte de predare care mi-a permis sa asimilez informatiile cu usurinta. Am avut parte de un mediu de lucru placut in care am descoperit pur si simplu ca POT, CA POT MAI MULT! 

Inca nu am facut schimbari pe plan profesional dar mi-am imbogatit cunostintele, le-am consolidat pe cele existente si sper ca in curand sa apara si oportunitatea de a le pune in practica .
Pe parcursul formarii am simtit ca sunt intr-o echipa, o echipa de profesionisti , cu formatori profesionisiti. A fost un curs in adevaratul sens al cuvantului, cu multe exercitii si exemple foarte folositoare, cu stimularea imaginatiei creative atat de necesara dezvoltarii unei afaceri.
Acest curs este o experienta unica pentru mine ! Am simt ca m-am schimbat, am mai multa incredere in mine, mi-am dezvoltat increderea in fortele mele. Recomand calduros acest curs pentru ca aduce informatii foarte necesare unui director de magazine iar modul de predare este excellent!

Mariana, Botosani - Seria de formare 14 -26 iulie 2015

A fost o Experienta unica! Urmand acest program mi-am completat cunoștințele si am produs schimbarile profesionale pe care mi le doream - dupa finalizarea cursului Director magazin, incepand cu 1 septembrie 2015, voi ocupa functia de director.
As defini acest curs prin urmatoarele: Excelența , Experiența, Entuziasm

Ramona Teodora, Dragasani jud. Valcea - Seria de formare 27 iunie - 12 iulie 2015

Pentru mine, participarea la acest program a insemnat: invățare, cunoaștere, ineditul lucrului într-o echipă exclusiv feminină, implicare, prietenie, răbdare, toleranță, acceptare, asertivitate şi momente de relaxare…
Aş defini acest curs prin acronimul SMART: Seriozitate, Menire, Acțiune, Responsabilitate, Transformare

Zoie Ștefania, Roman - Seria de formare 27 aprilie - 10 mai 2015

Pentru mine participarea la cursurile APFR a insemnat o experienta unica. Am cunoscut in cadrul cursului un stil aparte de predare iar  modalitatile de implementare din partea trainerilor m-au ajutat sa asimilez informatia cu usurinta. Atat partea practica a cursului, cat si aplicatiile la care am participat, au reprezentat o provocare pozitiva pentru mine. M-am intalnit cu situatii inedite care m-au facut sa-mi doresc sa invat mai mult si sa ma dezvolt mult mai mult pe plan profesional.

In viata mea profesionala au aparut schimbari dupa finalizarea cursului. Am folosit si cunostintele nou dobandite la cursurile APFR si am reusit sa ma angajez din nou in sistemul comercial. Acum ocup un post de director de magazin si pun zilnic in aplicare cunostintele acumulate la cursuri.

Loredana, Bucuresti_Seria 30 noiembrie – 14 decembrie 2014 Loredana, Bucuresti_Seria 30 noiembrie – 14 decembrie 2014

Participarea la programul Centrul de Excelență în Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial de la Timișoara a reprezentat pentru mine un prilej de împrospătare și completare a cunoștințelor legate de managementul resurselor umane, managementul organizațional, managementul documentelor financiar-contabile și de gestiune, managementul relațiilor cu clienții, managementul vânzărilor performante, management logistic, managementul comunicării, leadership și sistem decizional și de dezvoltare a competențelor manageriale.

De asemenea, a reprezentat un plăcut prilej de a cunoaște persoane noi, interesate de formare și dezvoltare profesională. Contactul cu formatorii cursului m-a ajutat să îmi identific resursele personale, să îmi valorific abilitățile și să îmi adaptez propriul plan de dezvoltare personală și profesională.

Pentru mine acest curs a reprezentat un prilej de învățare, de relaxare, de comunicare, de meditație, de schimbare……. o adevărată revelație!

Ioana, Turda_Seria 26 octombrie – 09 noiembrie 2014 Ioana, Turda_Seria 26 octombrie – 09 noiembrie 2014

Nu am fost sigura la inceput daca ma incadrez profilului cerut pentru a putea participa la programul de perfectionare pentru ocupatia de Director de magazin. Am sunat la numarul de telefon indicat si am primit toate informatiile de care am nevoie pentru a putea alcatui dosarul de inscriere. Acum astept cu nerabdare inceperea cursurilor.

Lavinia, Timisoara

Eu lucrez in invatamant de peste 10 ani si pot spune ca experienta de invatare de la SNFM a fost cu totul deosebita. Am trimis anuntul de incepere a cursurilor de perfectionare imediat ce l-am primit. Cred ca generatiile urmatoare pot sa dezvolte proiecte absolut uimitoare si pentru a realiza lucrul acesta este nevoie de un cadru profesionist, gazduit de formatori dedicati si motivati sa transfere celorlalti din abilitatile si cunostintele lor. Un astfel de cadru am putut gasi la Scoala Nationala a Femeilor Manager si din acest motiv voi continua sa recomand oricui am ocazia programele pe care le desfasurati.

Dorina, Bacau

Am primit cu multa bucurie anuntul trimis de d-voastra cu atat mai mult cu cat am avut deosebita oportunitate de a participa si la cursurile Scolii Nationale a Femeilor Manager. Am vrut sa depun cat mai repede dosarul de inscriere pentru acest nou program de formare intrucat doresc sa deschid un mic magazin cu articole pentru copii. Motivatia mea sunt cei 3 copii deosebiti alaturi de care doresc sa petrec cat mai mult timp. Chiar daca voi putea participa numai cand anul viitor (cand baietelul meu va implini 1 an) sper din tot sufletul sa ma pot numara printre cele 295 de persoane care vor finaliza cu succes programul. Mult succes in noul proiect!

Alexandra, Timisoara