SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Noutatile Formatorilor

Resursa umană este cea mai importantă resursă a unei organizații!

Postat de Vasile Moldovan, Formator03 September 2014

În aproape 15 ani de activitate principala mea preocupare a fost dezvoltarea resurselor umane, atât dezvoltarea profesională cât și dezvoltarea personală a oamenilor cu care am lucrat. De altfel, aceste procese sunt similare și duc în final la ceea ce înseamnă performanță profesională. Iar atunci când oamenii sunt performanți, organizația este cu adevărat performantă. Sau poate mai corect spus, o organizație devine performantă atunci când oamenii cu..


Detalii »

Portretul unui leader

Postat de Ilona Mihăieș, formator03 September 2014

Cine poate fi un leader, o persoana cu reale calități de conducător? Cum putem să-i recunoaștem? Leaderii se nasc sau se formează?De câțiva ani, de când sunt formator într-un program de formare pentru leaderi, încep cu un exercitiu (- „capcană” , aș zice ) care se numeste Recunoaste leaderul ! Prezint organigrama unei instituții cu multe ramificații, cu director general, directori adjuncti, șefi de departamente si alte functii.


Detalii »

Clienții - prioritatea unei afaceri reușite!

Postat de Adriana Iovu, formator03 September 2014

Dacă nu ar fi clienți nici vânzările nu ar exista. Peter F. Drucker, un celebru consultant în management, autor al căror scrieri stau la bazele filozofice si practice ale afacerii moderne, spunea că: "În centrul strategiei oricărei firme se află clientul." Putem să ne imaginam ce ar fi un magazin fara clientii lui. As zice, doar o simpla locatie de prezentare a marfurilor asemenea unui tren fara calatori sau loc de joaca fara copii.


Detalii »

Vânzare cu orice preț sau vânzare performantă?

Postat de Radu Moldovan formator03 September 2014

Cand lucram la dezvoltarea modulului de Management al vânzărilor performante, o persoana careia i-am trezit interesul si curiozitatea m-a întrebat: De ce vânzari performante? Numai prin simplul fapt că realizăm o vânzare, nu înseamnă că deja am realizat o performanță? Mi-a venit în minte atunci ceea ce spunea Nietzsche legat de faptul că “Fiecare dintre noi consideră că cel mai important lucru la un pom este fructul, când de fapt, acesta este sămânța.


Detalii »

Oportunitati de formare in managment si antreprenoriat

Postat de Vasile Moldovan30 June 2015

Cultura pe coordonate (30.06.2015) - Litoral TV


Detalii »

Importanta femeii in afaceri

Postat de Tina Ciursa07 September 2015

Care este perspectiva unei femei asupra afacerii? Din experienta mea am vazut ca intre un barbat si o femeie cu o pregatire egala (daca ne uitam numai la activitatea profesionala si nu daca este casatorit, are copii, etc.) femeia are o valoare mult mai mare pentru modul in care vede o afacere… Un barbat vede un business ca o reusita personala, are nevoie sa se afirme ca barbat prin functia detinuta… O femeie nu priveste la fel, afacerea nu este o afirmare personala, ea..


Detalii »

Femei manager! Avem nevoie!

Postat de Tina Ciursa07 September 2015

Daca vine la interviu un barbat sau o femeie, acestia nu sunt privit la fel desi au competente echivalente. In cazul femeilor vor fi puse imediat niste intrebari personale (ex. sunteti casatorita?, aveti copii?, cine are grija de copii?, etc.).


Detalii »

Femeia intre cariera si viata de familie!

Postat de Tina Ciursa07 September 2015

Se poate si cariera si viata de familie?


Detalii »

Suport de curs aferent programului de Director de magazin

Postat de Tina Ciursa20 November 2015

Aici puteti descarca suportul de curs aferent programului de Director de magazin, in format .pdf


Detalii »