SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Noutatile FormatorilorFemeia intre cariera si viata de familie!

Postat de Tina Ciursa07 September 2015

Femeia intre cariera si viata de familie!
Se poate si cariera si viata de familie?

Se poate, bineinteles, ca o femeie sa aiba o pozitie de manager intr-o companie, cat si o viata familiala. Dar aici depinde si de partenerul cu care este casatorita, de sprijinul din partea familiei, care este foarte important… Daca se impart sarcinile de acasa intre sot si sotie nu este nici un fel de problema.
Daca toate responsabilitatile cu cresterea copiilor, ingrijirea casei, etc. raman pe sotie, bineinteles ca pot sa apara niste probleme.
Daca ar fi sa dau un sfat este ca femei le care vor sa porneasca o afacere sa stabileasca inainte cu partenerul de viata ca si ele au dreptul sa-si dezvolte afacerea si ca sotul trebuie sa le ajute. Sotul/partenerul este un actor principal care va permite ca femeia sa reuseasca pe plan profesional . Daca acesta accepta sa participe si el la responsabilitatile casnice se va schimba stereotipul ca doar femeile se ocupa cu problemele/ treburile casei.

<< Înapoi