SNFM.ro


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013Centrul de Excelență în
Promovarea Femeii
pe poziții calificate și înalt calificate
în Sectorul Comercial

SNFM

Noutatile FormatorilorResursa umană este cea mai importantă resursă a unei organizații!

Postat de Vasile Moldovan, Formator03 September 2014

În aproape 15 ani de activitate principala mea preocupare a fost dezvoltarea resurselor umane, atât dezvoltarea profesională cât și dezvoltarea personală a oamenilor cu care am lucrat. De altfel, aceste procese sunt similare și duc în final la ceea ce înseamnă performanță profesională.  Iar atunci când oamenii sunt performanți, organizația este cu adevărat performantă. Sau poate mai corect spus, o organizație devine performantă atunci când oamenii cu care lucrează sunt performanți.

Un manager care urmărește constant atingerea unor obiective bine stabilite și vizează dezvoltarea organizației pe care o conduce este esențial să fie preocupat de managementul resurselor umane cu toate etapele pe care acesta le presupune de la asigurarea resursei umane, dezvoltarea, motivarea și menținerea oamenilor până la ceea ce înseamnă influențele externe care pot afecta pozitiv sau negativ politica de resurse umane a organizației. Modul în care managerul reușește să determine și să coordoneze aceste procese se reflectă în mod direct, vizibil și imediat în rezultatele pe care echipa/ oamenii pe care îi conduce le obțin. Indiferent de domeniul de activitate și de numărul oamenilor cu care lucrăm managementul resurselor umane trebuie să fie o prioritate pe agenda noastră managerială!

Cum putem construi echipe performante? Cum putem avea oameni cu adevărat motivați în organizație? Cum putem să ne atingem obiectivele manageriale si cum putem satisface nevoile reale ale oamenilor pe care îi coordonăm? Pentru a obține răspunsuri la toate aceste întrebări dar și la alte întrebări pe care le aveți față de temele esențiale ale domeniului resurselor umane vă aștept la seminarul managementul resurselor umane din cadrul programului de perfecționare Director de magazin.

<< Înapoi